lauantai 21. huhtikuuta 2012

Elämän keskiössä


Kehittyminen jatkuu. Parasta kaikessa: Mulla on kavereita!! Ei niitä oo aiemmin ollu. Jaksan tehä samana päivänä tiskaamisen lisäksi muutakin. Käyn salilla. Oon ylipäätään positiivinen, luovakin vähän. Jaksan siis vähän kirjoittaa. Mulla on pääasiassa hyvä olla. Oon löytäny elämästä asioita, joista pidän. Oon päässy mua kuluttavista ihmissuhteista eroon (exä). Oon aktiivinen tekemään aloitteita ihmissuhteissa. Oon varmempi itsestäni kuin ennen. Tunnen oloni ihan kauniiksi. Pukeudun naisellisemmin, jaksan peseytyä ja laittaa itseäni. Osaan käyttää rahaa fiksusti. Jaksan laittaa itselleni ruokaa ja pitää kodista huolta, joten kuten. Samoin kissastanikin kohtalaisesti. Pidän musiikista. Kavereista. Aktiivisuudesta. Salilla käymisestä. Juhlimisesta. Herkuista. Mutta niitäkään ei tarvii enää vetää järjettömiä määriä! Kaipaisin ihanaa miestä vierelle... Tunnen vahvoja tunteita. Itken melko paljon, mutta en sentään joka päivä. Mut mulla on kuitenkin tunteet jäljellä lääkkeistä huolimatta! I love myself!


 Tuntuu, että tällä hetkellä tärkeimpiä arvoja mulle on VAPAUS & ILO.
Koitan selvittää itselleni rauhassa, millaisen miehen haluan. Oon käyny paljon treffeillä, musta ollaan kiinnostuttu useissa tapauksissa, mutta mä en itse oo ollu kiinnostunu kenestäkään enää ekojen treffejen jälkeen.

Päivän ominaisuus miehessä: Se, että oisin hänen kanssaan yhä vapaa. Oltaisiin yhdessä vapaita tekemään mitä haluamme.

2 kommenttia:

 1. Hieno että menee hyvin!

  Tuntuuko susta että lestadiolaisuus on tuonu pelkkiä huonoja juttuja? Vai onko siinä asioita vielä jotka on susta hyviä asioita?

  Ja koetko sä tavallaan sen yhteisön ahdistavana, vai itse sen uskon?

  Noista aiheista tulis kans tosi mielenkiintosia postauksia!

  - Raisa

  VastaaPoista
 2. Mulle linkitettiin sun blogi ja kävin vähän vaklaamassa. :-)
  Musta on ihanaa, että kirjotat tällasta blogia! Pystyn samastumaan tosi moneen täällä olevaan lauseeseen, ja siks toivonkin sulle tosi paljon voimaa ja siunausta <3

  VastaaPoista